impressie ZHW1

Energieloket Urk zoekt energiecoaches

Gemeente Urk vindt verduurzaming belangrijk. Veel mensen hebben behoefte aan duidelijke informatie en advies. Hiervoor is er een nieuw online energieloket beschikbaar, maar de ondersteuning door een echt persoon die Urk goed kent is ook belangrijk.

Energiecoaches
De gemeente zoekt daarom energiecoaches. Ben jij iemand met kennis en ervaring over verduurzaming en vind jij het leuk om mensen te helpen? Dat zoekt de gemeente Urk jou om energiecoach te worden.
Als energiecoach heb je een passie voor duurzaamheid en energiebesparing. Je staat klaar om je dorpsgenoten te helpen. Je houdt ervan om praktische tips te geven en in ruil daarvoor ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Bijvoorbeeld over het gebruik van energiezuinige apparaten en het isoleren van woningen. Als energiecoach denk je mee hoe de woning stap voor stap verduurzaamd kan worden of helemaal van het aardgas af kan.

Interesse?
Meld je voor 18 september aan via onderstaande link naar het aanmeldformulier als vrijwillige energiecoach. Op woensdagavond 25 september om 19.30u is er een informatieavond in het gemeentehuis.
Na aanmelding ontvang je per mail meer informatie.

Contact
Platform Duurzaam Nederland verzorgt – namens gemeente Urk – de informatieavond en trainingsavonden en begeleidt de vrijwilligers na de training.

Voor vragen kun je mailen naar coach@platformduurzaamnederland.nl of bellen naar 085 401 44 55.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op:
Energieloket Urk
Aanmelding Energiecoaches